Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Lijsten en plinten

Een lijst is een goede manier om een plafond te verfraaien.  Denk bijvoorbeeld aan een oud huis die weer in de oude staat wordt teruggebracht of juist een nieuwbouwwoning die u net dat beetje meer wilt geven.  Plafondlijsten en kooflijsten zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen met verschillende oppervlakte structuren en bewerkingen. Voor iedereen is er dus wel een type plafondlijst die bij zijn of haar interieur of stijl past. Ondanks dat tegenwoordig interieurs vaak veranderen blijven de lijstornamenten een tijdloos product dat altijd te combineren valt met een nieuw interieur of aankleding van de ruimte. 

Een glad plafond kan eventueel ook nog verfraaid worden met een platte plint Als u kiest voor een platte plint kunnen wij dit in eigen beheer voor u realiseren. Bij een mooi glad gepleisterd plafond geven plinten een nog strakker resultaat. Het geeft een stijlvol en verzorgd uiterlijk aan u huis, zonder dat het stucwerk te nadrukkelijk in het oog springt.  Deze plinten worden met de hand gestuct aangebracht op het plafond.

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.