Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Over ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn een familiebedrijf gevestigd te Harderwijk dat al drie generaties het vak uitoefent, inmiddels al ruim 60 jaar! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden voor u klaar te maken. U kunt van ons heldere offertes en betrouwbare afspraken verwachten, maar bovenal vakwerk.Wij werken met kwalitatief hoge materialen en zullen de werkzaamheden met uiterste zorg uitvoeren. Waar tegenwoordig veel vraag naar is zijn gladde wanden en gladde plafonds (gladpleisterwerk). Ook spachtelputz (sierpleister) en schuurwerk zijn nog altijd erg populair. Als u eens een totaal andere en aparte wand in uw woon-, bad en/of slaapkamer wilt, dan is Italiaans stucwerk wellicht iets voor u. Frescolori is een product dat wij veel gebruiken. Onder plafondafwerking, wandafwerking en buitenwerk kunt u bekijken wat wij u allemaal kunnen leveren.

Heeft u onze site bekeken en staat het door u gezochte er toch niet tussen dan kunt u altijd contact met ons opnemen om samen te bekijken wat er mogelijk is. Uiteraard bent u ook altijd welkom om op afspraak in onze showroom enkele voorbeelden te bekijken. Onze showroom is gevestigd op het industrieterrein Lorentz te Harderwijk, nabij de uitvalswegen A28 (Amersfoort-Zwolle) en de N302 (Harderwijk-Lelystad). Kijkt u ook eens op onze facebookpagina en/of onze bedrijvenpagina bij de NOA.Tenslotte wijzen wij er op dat ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Dit betekent voor u als consument vooral dat u een erkend stucadoorsbedrijf in de arm neemt dat staat voor service en kwaliteit.Wij zijn u graag van dienst!

Vind ons ook  op de bedrijvenpagina 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.