Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Leemstuc

Wilt u echt eens iets anders, denkt u hier dan eens aan. Een echt natuurproduct op de wand! 

Leem heeft allerlei voordelen, waaronder een vochtregulerende werking en thermische isolatie. Met leem kun je bovendien alle vormen maken die je maar wenst. Van vlak en strak naar rond en ruw. Tevens kan leem op bijna alle ondergronden worden toegepast,  onder andere op baksteen, gipsplaten, kalkzandsteen, fermacel, pavatex, steengaas en riet.

Leem kan op diverse manieren worden afgewerkt.  Leem kan in de originele kleur worden gelaten. Daarna kan het worden  opgeschuurd  of glad afgepleisterd, zodat je het stro, korrels en de leem nog goed ziet. Leem kan ook worden afgewerkt met een finishlaag, dit is een laag van 2 a 3 millimeter wat over de leemlaag wordt gezet, en wat bestaat uit leem, natuurlijke kleurpigmenten en marmerkorrels. Deze finish kan men in een heel scala van kleuren krijgen.

Let wel op dat deze afwerking,  mocht hij nat worden, weer zacht zal worden.  Niet ideaal misschien, maar apart is het wel! 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.