Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Italiaans stucwerk

Italiaans Stucwerk is decoratief stucwerk om marmereffecten te creëren voor het verfraaien van muren en plafonds in woningen, bedrijven en kantoren. Ook badkamers behoren tot de mogelijkheden. 

Italiaans stucwerk is een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak krijgt. Dit stucwerk is ook wel bekend om zijn 'marmer effect'. Het brengt de oude stucco-technieken terug, zoals die in het verleden in paleizen en villa's werd toegepast. Moderne toepassing en verfijnde kleurstellingen maken het mogelijk om deze oorspronkelijke decoratiekunst te laten herleven.

Wij werken hoofdzakelijk met 2 soorten. De eerste heeft 3 lagen plus een waslaag en de tweede heeft 6 lagen plus een waslaag. Door de lagen na elkaar aan te brengen en daarna in de was te zetten, krijgt u altijd een unieke muur die er met elke lichtval weer anders uit zal zien. Er kan uit vele kleuren worden gekozen, maar toch raden wij de basiskleuren aan. Deze komen toch vaak het mooiste uit en hebben een mooie diepe kleur. 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.