Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Gladpleisterwerk

Gladde wanden zijn tegenwoordig helemaal “in”, zowel voor nieuwbouw als voor  oudere woningen.  Zonodig strijken wij de wanden voor met de daarvoor bestemde voorstrijk en brengen gaas aan op de plekken waar dit nodig is. Hierna brengen wij een basislaag gips op de wanden aan en werken deze af met een spekgladde toplaag. Het  geeft een strakke en modieuze uitstraling van uw woning. 

De afwerking kan op verschillende ondergronden worden toegepast, te weten:

  • Betonnen ondergrond
  • Gipsblokken
  • Gipsplaten/Stucplaten
  • Fermacell platen
  • Stenen ondergrond

Alle (behalve houten) wanden binnenshuis zijn geschikt om de pleister op aan te brengen, inclusief keukens en badkamers in woningen. Denkt u bijvoorbeeld aan de wand achter de kookplaat die u daarna kunt sausen met een water en/of vuil afstotende saus. Of een glad gepleisterde wand met een mooie muurtekst of muursticker.

Als de wand klaar is het wel het mooiste om het stucwerk door een vakschilder te laten sausen. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat. 

 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.