Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

SanMarco

 

Nu ook verkrijgbaar bij Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf, hét nieuwe sierpleister:  SanMarco!

SanMarco is een Italiaanse fabrikant van verven en stucco’s. Het familiebedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat is opgericht door de moeder van de huidige eigenaar en heeft  de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt.

Inmiddels is SanMarco één van de grootste producenten van verven en stucco’s in Italië en verkoopt zij haar producten in meer dan 65 landen. Met zeven productielocaties en een omzet van meer dan 80 miljoen euro verovert zij gestaag het Midden Oosten, Azië, Europa en Zuid Amerika. Sinds mei zijn de Italiaanse decoratieve pleisters en verven ook in Nederland verkrijgbaar.

Naast een uitgebreid programma decoratieve producten produceert SanMarco een uitgebreide range van kalkverven, muurverven en beitsen. San Marco is sterk op het gebied van de authentieke Italiaanse stucco’s zoals de Marmo Antico, Marmorino Classico, Grasello Di Calce en Stucco Veneziano. Daarnaast produceert deze Italiaanse fabrikant steeds meer innovatieve producten die ieder hun eigen effect hebben. De R&D afdeling ontwikkelt ieder jaar nieuwe producten die aansluiten bij trends en marktbehoefte in de verschillende exportlanden.

Stucverf

Veel producten zijn voorzien van zand en kristallen en geven ‘eenmaal aangebracht’ een prachtig kleurenspel. Een topper op dit moment is het product Cadoro, een stucverf met een mat/zijdeglans uitstraling waarmee ook een betonlook effect kan worden verkregen. 

Samenwerkingsverband

SanMarco BV (Nederland) is mei 2015 opgericht en richt zich vooral op de decoratieve producten. SanMarco biedt ook mogelijkheden om gestucte wanden en buitengevels  waterafstotend en goed reinigend te maken. Het hele programma is gericht op deskundigheid, creativiteit en marktbereik. Marcel van Bijsteren (mede-eigenaar) heeft inmiddels met succes de training bij SanMarco BV afgerond en is opgeleid tot professionele SanMarco verwerker. Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf kan u dus nu ook adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van SanMarco wandafwerkingen.

Meer info

Ga voor meer informatie over SanMarco producten naar www.sanmarcobv.com , of volg het laatste nieuws via Facebook. Bekijk voor een impressie voor wat betreft de mogelijkheden onderstaande foto’s !