Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Schuurplafond

Schuurwerk is een traditionele decoratieve afwerking voor bijvoorbeeld een woonkamer- en/of badkamerplafond. Doordat je een schuurwerkplafond niet hoeft af te werken met een saus, behoud het zijn vochtregulerende werking en is dus ideaal voor badkamers. Ook hier geldt dat het plafond zo nodig wordt voorgestreken. Daarna brengen we een laag schuurband op en werken deze af met een wildverband wolkeneffect dit kan in overleg met de klant op een fijne of grove structuur. 

Schuurwerk heeft een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking, welke het beste te zien zijn in het licht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk en schuurwerk is toe te passen in bijna elk interieur. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit (natuurlijk wit) opdroogt en dus niet meer gesausd hoeft te worden. Hierdoor is het prijstechnisch ook zeer aantrekkelijk. 

Een nadeel van schuurwerk is dat het niet stootvast is en dat je reparaties zal blijven zien. Voor plafonds is het een ideale afwerking, maar voor wanden is het derhalve minder geschikt.

 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.