Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Glad plafond

Een glad plafond is tegenwoordig helemaal “in”, zowel voor nieuwbouw als voor  oudere woningen.  Zonodig strijken wij het plafond voor met de daarvoor bestemde voorstrijk en brengen gaas aan op de plekken waar dit nodig is. Hierna brengen wij een basislaag gips op het plafond aan en werken deze af met een spekgladde toplaag. Het  geeft een strakke en modieuze uitstraling van uw woning. 

De afwerking kan op verschillende ondergronden worden toegepast, te weten:

  • Betonnen ondergrond
  • Gipsblokken
  • Gipsplaten/Stucplaten
  • Fermacell platen
  • Stenen ondergrond

Alle (behalve houten) plafonds binnenshuis zijn geschikt om de pleister op aan te brengen, inclusief keukens en badkamers in woningen. Denk bijvoorbeeld ook aan een nieuwbouwwoning die wordt opgeleverd met naden in het plafond. Door middel van gladpleisterwerk krijgt u een naadloos strak plafond. En wat denkt u van een mooie gestucte koof in de keuken die perfect aansluit op een glad plafond. 

Als het plafond klaar is is het wel het mooiste om het stucwerk door een vakschilder te laten sausen. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.