Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf 
Buys Ballotstraat 17/19
3841GJ Harderwijk

TEL: 0341 418 298

Van Bijsteren

Stukadoors bedrijf - Harderwijk

Stofferwerk

Bij zogenaamd stofferwerk brengen wij een laag zandcementmortel aan op de wand en creëren dan een bonte muur met hier en daar een veeg met een stoffer. Erg leuk voor een tuinmuur vooral als deze muur in een mooie kleur word gesausd, bijvoorbeeld een terra cotta kleur. 

 

Vochtwering en kelderafdichting

Voor binnen en buitengevels met zoutproblemen maken wij gebruik van een saneermortel, welke verkrijgbaar is in de kleur wit en grijs.  

Toepassingsgebieden zijn:

  • Kelderwanden
  • Buitengevels
  • Binnengevels

De gevels en/of wanden  worden in geval van zoutaanslag behandeld. Daarna brengen we de saneermortel aan en werken deze af met een wildverband wolkeneffect. Dit kan in overleg met de klant in een fijne of grove structuur.  Naar keuze kan de gevel ook worden glad gepleisterd. 

Sierpleister

Diverse soorten sierpleister van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen uitstekend  worden gebruikt voor de afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Dit soort gevelafwerking wordt ook wel gevelstuc of buitenstuc genoemd. 

Bij goed onderhoud van een gestucte buitengevel is voor de afwerking een levensduur van tientallen jaren haalbaar. Ook voor buiten-sierpleisters geldt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is. Indien gewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel. Of wat dacht u van een zwarte plint langs uw gevel. 

De sierpleisters die wij gebruiken voor binnenshuis zijn overigens van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die voor toepassing buiten. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat lange levensduur het beste wordt gegarandeerd door gebruikmaking van uitsluitend de beste materialen.

GRANOL

Granol is een andere sierpleister die bekend staat om de grove structuur. Er ontstaan groeven en putjes in het oppervlak, wat zorgt voor een unieke en sierlijke afwerking voor uw wanden. Granol was vooral in de jaren ‘70 en ‘80 ongekend populair en veel woningeigenaren kozen voor deze sierpleister om hun wanden mee af te werken. In nieuwe woningen zien we het minder vaak terug, maar granol is weer een opmars aan het maken. Granol is ook in nieuwe woningen namelijk een mooie afwerking die veel voordelen biedt, waaronder:

  • Talloze kleuren en patronen zijn mogelijk
  • Granol is door en door gekleurd
  • Eenvoudig overschilderbaar
  • Sterk en niet makkelijk te beschadigen
  • Granol is al jarenlang een bekend product, waardoor wij veel kennis en ervaring hebben met dit stucwerk
  • Precies af te stemmen op uw smaak, door de sierpleister aan te brengen in een bepaald patroon

 

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan! 

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons voor meer informatie, een offerte en/of een afspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs, bekijken gezamenlijk de mogelijkheden en maken voor u vrijblijvend een passende offerte. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat we bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Harderwijk werkzaam zijn. 
0341-418298    
 Gert van Bijsteren: 06-55564346    
 Marcel van Bijsteren: 06-33854425    
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.